SİYONİZİMİN PARA KAYNAKLARI

logo

SİYONİZİMİN PARA KAYNAKLARI

Allah, bir kavmi bir kavimden üstün tutmamıştır. Bir ayrıcalık göstermemiştir. Allah, herkesin rızkını çalışmasının karşılığında vereceğini söylemiştir. Hırsızlığı, çalmayı, haksız kazanmayı ve hırs yapmayı yasaklamıştır.

Ancak; Muharref Tevratın tefsiri Talmut ve ırkçılığı telkin eden Tora böyle söylemiyor. Bu kaynaklar, Yahudilerin dünya barış ve huzurunu çıkar için yok edebileceklerini, hırsızlık, çalmak ve hırs yapmak gibi davranışlarda buluna bileceklerini normal görüyor. Çünkü Rab Yahova Yahudileri üstün (!) yarattığını söylüyor.

Bu sebepledir ki milletleri soymak, onların sütlerini emmek, onları borç içinde bırakmak tarih boyu Yahudilerin karakteri olmuş, bunun için de gizemli, şeytani, dinci ve ırkçılıklarından asla vazgeçmemişlerdir.

Bütün milletleri köle, yalnız kendilerinin efendi olacağı bir dünya tasarlamak için Kabalist Düşünüce sürekli şekilde Hahamlar, Siyon önderleri ve Masonlar tarafından beslenmiştir.

Yahudilerin 5000 yıllık rüyaları, vadedilmiş topraklara geri dönme maceraları dünyaya çok pahalıya mal olmuştur. Bu konu bir/iki sözle anlatılacak gibi değildir. Zira Kur’ar’da en çok anlatılan kavim İsrail Oğullarıdır.

Tarih boyu İsrail Oğulları fitneci yapıları itibariyle durdukları yerde durmamış, gittikleri her yerden kovulmuşlardır. Ellerine geçirdikleri maddi güç sebebiyle şımarmışlardır. İran’ dan, Roma’dan, İspanya’dan ve 2. Dünya Savaşında Almanya’dan olduğu gibi, insanlık vicdanında kabul görmemişlerdir.

İsrail Devletinin Filistin Toprakları üzerinde kurulmasını ilk aşama, merkezi Filistin olan ve Nilden Fırrat’a kadar uzanan topraklar üzerinde (Arzı-Mevut) kurulacak olan dünya devleti asıl hedef sayılmıştır.

Buna Siyonizmin soluğu yeter mi bilmiyorum… Ama bakarsınız bir gün Theodor Herzl’ i makamından kovar, insanlığın ölmemiş vicdanından bir Abdülhamit çıkar ve bu şımarıklığa son verir, kim bilir…

1879 da tertip edilen 1. Dünya Siyonist Kongresi kararları doğrultusunda Siyonistler, “Filistin toprakları üzerinde bir Yahudi devleti kurmaya çalışsalar da” inanıyorum ki, döktükleri masum kanları içinde bir gün boğulacaklardır. Eşyanın kanunu bana bunu söyletiyor.

Yahudi devleti kurulması çalışmasını Haham Theodor Herzl başlatmış olsa da, daha sonraki çalışmalara parasal yardımda bulunanların başında “Rothschild”, “Rockefeller ve Morgan” aileleri gelmiştir.

Uluslararası Efendiler gizli çalıştıklarından sömürücü, köleleştirici güç olarak karşımızda daima ABD, Rusya ve Batı Devletleri görülmüştür. Oysa Yahudiler, ABD ve diğer ülkelere de hakimdirler.

Örneğin ABD ‘de adeta iki hükumet var gibidir. Görüneni, Washington merkezli, görünmeyeni Newyork  merkezli olanıdır. Görünen ABD’nin yoksul, işsiz, evsiz, uyuşturucu bağımlısı, okuma oranı düşük ve borç batağına düşmüş kesimi, diğeri ABD ‘yi yöneten uygar ve ekonomik sorunu olmayan kesim…

ABD’nin kendine ait resmi bir Merkez Bankası yoktur. “Federal Rezerv” adıyla, birkaç Efendi bankerin oluşturduğu özel bir kuruluş, Amerika ekonomisine hakimdir. Merkez Bankası gibi, para piyasalarına yön vermekte, istediği zaman enflasyon ya da deflasyon yaratabilmektedir.

Federal Rezerv“, Dış ilişkilerde hükumetten daha etkilidir. Amerika’ya doları basan ve satan “Federal Rezerv” dir. Yani ABD nin kendine ait bir parası yoktur. Dolar ise karşılığı olmayan hayali bir paradır.

Federal Rezerv”, Kongreden geçirilen bir kanunla ABD ‘nin parasını basma yetkisine sahiptir. Bu ayrıcalık, ABD’yi diğer devletler içinde en borçlu ülke durumuna getirmiştir. Şu an ABD, borcu 7 trilyon dolardır. Paranın asıl sahibi olan Yahudiler ekonomi, petrol, silah sanayi, buğday ve siyasette ABD’ye hakimdirler. Bu gizliliği Vakıflar eliyle yönetirler.

Başkan Kennedy, Hazine Bakanlığı’na, gümüş karşılığında para basma yetkisi alması, 4 trilyon dolara yakın ABD doları piyasaya sürmesi üzerine, 22 Kasım 1963’te öldürülmüş ve bastırılan dolarlar piyasadan toplatılmıştır. Çünkü kendilerini Tanrının oğlu kabul eden Yahudiler, dünya devletini Doların üzerinde simgelemişlerdir.

Doların ön yüzünde, en tepede Federal Rezerv Note yazmaktadır. Bu, altın ve gümüş olarak karşılığı olmayan “sanal kağıt” anlamındadır.

Doların arka yüzünde “In God We Trust” yazısı bulunur. Bu da güvendikleri tanrının para olduğunu gösterir.

Solda görülen dairenin zemininde, amaçlarını anlatan dünya haritası vardır. Dairenin içinde, Yakub’un (İsrail)’in 12 oğlunu (12 Sıpt) temsil eden 12 katlı piramit vardır. Piramit in tepesindeki ışıklı üçgenin içindeki “Her şeyi gören göz” Yehova vardır.

Bir doların sağ tarafındaki daire içinde üst kısımda, simetrik olarak birbirine geçmiş iki eşkenar üçgenden oluşan 6 köşeli Davut Yıldızı vardır.

Davut Yıldızının altındaki kartalın sol elindeki dalda aynı 13’lü simge görülmektedir. Kartalın ağzındaki “E PLURIBUS UNUM”  yani “Birçokları arasında bir tane” yazısı vardır. Tevrat’ta kullanılan “Seçilmişlik, Allah’ın oğlu” ayrıcalığının simgelemesidir. Bu simgeler aynı zamanda mason simgelerdir.

Fakat daha Tek Dünya Devletlerini kuramadıkları için 12 katlı piramit ile göz kısmının arası şimdilik açıktır. Her şeyi gören gözün üstündeki yazı: “annuit coeptis”,”Başlamışın Tamamlanması” demektir. Bu şifre, Tevrat’ta başlanan işin tamamlanması anlatılmaktadır. Bu da üç semavi dinin babası saydıkları “İbrahim ve zürriyetine” sözde dünyayı miras olarak vermesi hikayesidir.

İbrahimli dinler” diye dolaşanların kimlere hizmet ettiğini şimdi daha iyi anlaşılmaktadır. “Siyon Önderlerinin Protokolleri” iyi okunmalıdır.

Mahmut AKYOL

 

Yer işareti koy permalink.

Yoruma kapalı.