PETROL KUYULARI KARANLIĞINDA Kİ YAHUDİ VE MASONLAR…

logo

PETROL KUYULARI  KARANLIĞINDA Kİ YAHUDİ VE MASONLAR…

Dünya düzeni, enerji politikaları üzerine kurulmuştur. Bundan da bir çok insan habersizdir. Ne ders kitaplarında ve ne de bir matbuatta yer almayan bu konu, adeta milletten gizlenmiştir.

Çünkü:

Ülkemizde petrol rezervlerinin kontrolü genellikle Masonların ve petrol arayan şirketler sahibi Yahudilerin elindedir.

1954 tarihli “Petrol Kanunu” çıktığı dönemde, İran’da Petrol millileşiyor, Suudi petrol yataklarının işletilmesi ivme kazanıyorken, Türkiye’de Petrol kuyularına beton dökülmüştür.

Acaba bu bir raslantı mı, yoksa Türkiye Masonları, bu petrolü birileri için mi sakladı..?

O zamanları Güneydoğu’da Petrol araması yapanlar arasında iki petrol şirketi göze çarpıyor:

MOBİL”  ve  “SHELL”…

Shell Petrol şirketi, uluslararası sahada Hollanda-İngiliz ortaklığı etiketi kullanıyor. Royal-Dutek Shell’e… Sahibi MARKUS  SAMUEL isimli bir Yahudi.

Diğer petrol arayıcı şirketi Mobil… Bu da Yahudi trilyoner ROCKEFELLER’in bir çok petrol şirketinden sadece birisi.

Türkiye’de petrol aramaya başlandığı 1956 yılından 1968 yılına kadar, MOBİL’in Türkiye’deki Genel Müdürü, ENVER NECDET EGERAN‘dır.

Enver Necdet Egeran 1954’ te yabancı şirketlerin Türkiye’de petrol aramasına izin veren “Petrol Kanunu” ’nun kabul edilmesinde en büyük payı olan kişi… Aynı zamanda MTA’nın ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü’nün kurucularından…

Necdet Egeran, o dönem Türkiye Masonlarının en önde gelenidir. Bunu Türkiye’de yayınladıkları “ŞAKÜL GİBİ” isimli mason dergisinden çok dedaylı şekilde öğrenmek mümkündür.

Türkiye’nin yıllardır petrol yönünden dışarıya bağımlı kalması ve Ortadoğu’nun sayılı petrol üreticisi ülkelerinden biri olma şansını kaybetmesi, bu SİYON ve maske teşkilatı MASONLAR sayesinde olmuştur.

İslam Köylü Mason Süleyman Demirel dönemi, Masonların Ülkenin her tarafında çirit attıkları bir dönemin adıdır.

Siyonistler, yer altı ve yer üstü kaynaklarımızı, yıllarca “çiftliklerimiz” dedikleri mason localarına bırakınca, zayıf bırakılan millet, gerekli milli hassesiyeti gösterememiş, yeraltı ve yer üstü kaynaklarımız sahipsiz kalmıştır.

Ülkemizin en zengin petrol yataklarının olduğu Doğu ve Güney Doğuda koparılan kıyametin sebebi şimdi, daha iyi  anlaşılıyor olmalı…

Türkiye’nin güney sınırları çizilirken, özellikle Musul ve Kertük’ün dışarıda bırakılmasının önemi Türkiye için büyüktür.

Güneydoğu Anadolu, Bitlis, Van, Adıyaman, Tunceli illerini “TÜRKİYE KÜRDİSTANI” olarak değerlendiren bir ABD “RETOG” şirketi, uzaydan Türkiye, Suriye, Irak sınır bölgelerinin petrol ve gaz rezervlerinin zenginliğinden bahsetmiştir.

Bölgede işlenmeyen petrol sahalarının rezervleri, oldukça büyüktür. Bakir bölge olarak adlandırılan işlenmemiş bu sahalar, işlenenlerden çok daha verimli olduğu iddia edilmektedir.

İsrail Siyonizminin ABD’ye yaptırdığı Irak işgali şimdilerde daha iyi anlaşılıyor. Yemen’den başlayıp Türkiye’in güney sınırlarına kadar uzanan bir koridorun çıban başı gibi kanatılmasının sebebi artık herkes tarafından biliniyor.

Yukarıda bahsedilen zengin petrol yatakları, GAP projesi gibi  projenin yer aldığı topraklar üzerinde kurulacak bir Kürt devleti, İsrail için yutulacak bir lokmadır. Kurulması tasarlanan bu devletin zayıf, askerî güçten yoksun, ekonomik açıdan himayeye muhtaç bir devlet olacağı herkesce bilinmektedir.

Kürdistan’ın İsrail’in bir eyaleti olmasıyla gelişecek olan aşama, İsrail’in Güneydoğu Anadolu sınırları içine alacak ve vaat edilmiş topraklara kavuşmasıyla sona erecektir.

Şimdi dikkat!

Türkiye aylardan beri, yıllardan beri bir avuç çapulcuyla mı uğraşıyor sanıyorsunuz…

Time Dergisi’nde yayınlanan Kürdistan haritasının Sınırları Gaziantep’ten başlamaktadır. Sınır, Kuzey Irak’tan Halepçe’ye kadar uzanıyor. Türkiye’nin zengin petrol yatakları Diyarbakır, Adıyaman, Nusaybin ve Batman arasında tüm Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni içine alan bir yay çiziyor.

Uzaydan çekilen petrol yataklarının haritası üzerine Kürt sorununu bahane ederek  bölgeye yerleşmeye çalışan Siyonizm güdümünde ki devletlere sormak istiyorum:

Ey ABD ve Rusya! Buralarda ne arıyorsunuz? Yoksa Körfez krizini, Irak savaşını, Suriye’nin yıkılmasını ve Türkiye’nin içini karıştırma işini,İsrail’e diyet borcunuzu ödemek için mi yapıyorsunuz?

Mahmut AKYOL

 

Yer işareti koy permalink.

Yoruma kapalı.